Kryon

Kryonról

Mindenképpen szeretnék Kryon kilétéről tájékoztatást adni azok számára, akik most látogatnak el először erre az oldalra és előtte sosem hallottak Róla.
Úgy érzem ebben ő a legilletékesebb. Ezért tőle idézek.
A Mandala-Véda kiadásában 11 könyv jelent meg tőle. Közvetítéseit ezekben a könyvekben Lee Carroll tolmácsolta . Kryon egy Angyali lény, aki médiumokon keresztül szokta elmondani üzeneteit az emberek számára.

Kryon második kötetében ezt írja magáról:
„Már számtalanszor említettem, milyen céllal érkeztem a Földre…már beszéltem arról, hogy az utóbbi 50 év alatt előidézett változások ,melyek átformálták bolygótokat, tették szükségessé ismét jelenlétemet. Korrekciókat hajtok végre mágneses hálótok rendszerében, hogy tudatmintáitokkal összhangban hatékonyan támogassa egészségeteket és a szellemi világosság elérését szolgáló törekvéseiteket. Azért jöttem, hogy tájékoztassalak benneteket arról, most lehetőség nyílik a beavatkozásra (a Szellem,a Lélek részéről) fejlődésetek folyamatába. Kérésetekre olyan új gondolatminták állnak a rendelkezésetekre, amelyekkel valamennyi karmátokat semmissé tehetitek. Magatokhoz ragadhatjátok új hatalmatokat, s fénylényekké válhattok.(a fény szó itt a felsőbbrendű énben rejlő erőre utal). Megváltoztathatjátok bolygótok rezgésszintjét. „Érett korba” léphettek, majd kapcsolatot alakíthattok ki más dimenziókkal. Ez hát jöttöm célja, ezért tartózkodom most a Földön.
Ezért vagyok most itt, s e folyamat során a szeretet hatalmát hozom el nektek, amelyet most már a legapróbb sejtek szintjén is átérezhettek. Néhányan már eljutottak ehhez a felismeréshez, mialatt a Szellem előtt ülnek(vagy a Szellem szavait olvassák)-s különösen akkor virágozhatnak fel bennetek efféle felismerések, ha a Kryon –csoporttal, vagy bármely más angyali jellegű entitásokkal vagytok együtt-ekkor megérthetitek, itt az alkalmas pillanat akár most is ,mialatt e szavakat hallgatjátok(vagy olvassátok),hogy gyógyítást kérjetek.(velünk együttműködve megteremtsétek a gyógyulás feltételeit).
Néhányan már így is cselekednek, ezért is beszélek erről…mert jobb alkalmat keresve sem találhattak volna.

Kryon a Napok Napjából, a hatalmas központi területről érkezett. S e ponton ismét szembe találjuk magunkat a kifelé ívelő középpont koncepciójával. E terület egy másik elnevezéssel is rendelkezik, amelyről gyakorta fogtok majd hallani (kutassátok fel a bizonyítékokat szavaim igazságára). Ez az elsődleges teremtő forrás. Én az elsődleges Teremtő Forrásból származom.
Amit most teszek értetek számos alkalommal megtettem másokért is. A Szellem szeretete és kegyelme küldött hozzátok, s a Szellem határtalanul szeret benneteket… és mindegyikőtöket név szerint ismer.”…