08:08 Bőség kapu hanganyagok

 

 

 

 

Az alábbi hanganyagokkal a  


08:08 


BŐSÉG KAPU 


energiáihoz tudsz kapcsolódni több fázisban.

 

A hanganyagok felvétele 2012.08.08.-án készült Alonee programján. 

 

Segítséget kapsz abban, hogy a bőség megengedésével kapcsolatos hárításaid, blokkjaid oldódjanak, annak érdekében, hogy életed természetes része legyen a bőség.

 

Az 1.részben

hangzik el a bőség témakörével kapcsolatos tanítás.

A 2-3. részben

pedig az energia közvetítés mellett csak zene hallható. Közben gondolhatsz arra, átélheted, mit szeretnél megteremti életedben, mint bőséget. Vagy mozoghatsz is a zenére, mint "transz tánc", ahogy a lelked vezet.

Hallgass az intuíciódra, hogyan tudod legjobban befogadni a

08:08 bőségkapun keresztül érkező energiákat.

 

 

FONTOS!

Mielőtt meghallgatod a közvetítéseket kérd, hogy térben-időben kerülj az élő közvetítés helyszínére, a jelenlegi állapotodnak megfelelően aktualizálva kapd meg a közvetítés energiáit úgy, hogy az számodra a legkönnyebben beépíthető legyen! Továbbá kérd, hogy az elengedési, átlényegítési folyamatok, könnyedek és örömteliek legyenek!

 

Amennyiben egy alkalommal több (max. két-három!) közvetítést hallgatsz meg, közöttük tarts legalább fél órás szünetet! Adj időt a fizikai testednek, hogy fel tudjon készülni az újabb érkező energiák fogadására. Közvetítés(ek) meghallgatása után mindig fogyassz elegendő vizet!


A  közvetítéseket meghallgathatod a weboldalon keresztül vagy le tudod tölteni. Letöltéshez az egérrel jobb klikket nyomj, majd kattints a „mentés másként - ra”.


A hanganyag címére kattints, a hanganyag eléréséhez. 

( NE a méretre mert az vissza visz a Főoldalra.)

 

CsatolmányMéret
2012.08.08.Bőség kapu 1.rész.mp337.38 MB
2012.08.08.Bőség kapu 2.rész.mp355.71 MB
2012.08.08.Bőség kapu 3.rész.mp339.75 MB