Alonee


Szabó Pálma / Alonee ("Áloni")

 

 

Eredeti szakmám szerint fodrász vagyok, több mint 10 évig dolgoztam a szakmámban. 

Nem mindig fő állásban, de valamilyen formában folyamatosan része volt az életemnek.
Nagyon szerettem ezt a fajta tevékenységet, sok örömet adott. Ez mostanra megváltozott.
A változás folyamatos volt. Kezdettől fogva, ha valaki hozzám jött, nem csak a frizurájával foglalkoztam, hanem a lelkével is. Egyre erősebb késztetést éreztem arra, hogy olyan módszereket tanuljak, amivel jobban tudok segíteni az embereknek.
Az első komolyabb előrelépést az jelentette életemben, hogy találkoztam Sz.Edittel aki később a Reiki mesterem lett. Nem csak a beavatások, hanem az ő szeretetteli támogatása is kellett ahhoz, hogy rátaláljak az igazi utamra.
2003 októberében megkaptam tőle a Reiki mesteri avatást. Az avatás után nem sokkal nagyon felerősödött bennem az amúgy is bennem lévő vonzalom az Angyali lények iránt.
A mesteri avatásom megelőző években rendszeresen jártam a Láma Ole által vezetett buddhista közösségekbe és az általuk szervezett beavatásokra, kurzusokra.
Nagyon hasznos volt számomra ez az időszak. 

Felkavaró volt számomra az az erős, ellenállhatatlan vágy arra, hogy kapcsolatba kerülhessek az Angyali lényekkel, annál is inkább, hogy ekkor még rendszeresen jártam a buddhista programokra.
Ezért elmentem egy Angyal tanfolyamra, hogy tisztán lássak.
A tanfolyamon kiderült számomra, hogy feladatom van az Angyali lényekkel.

A jelenlétükben teljesen otthon éreztem magam.
Majd elkezdtem gyakorolni a velük való kommunikációt. Mellette nagy lelkesen imádkoztam azért, hogy a kristálytiszta, fényes csatornájuk lehessek.
2004.03.18.-án megérkezett a válasz! Mihály arkangyal üzenetét hozta egy rendjéből származó Angyal. 

Az üzenet így szólt:
„Üdvözöllek téged te édes földi lény! Most azért szólok hozzád, mert a feladat, amiért fohászkodtál hozzánk, meghallgatásra talált nálunk. E feladat végzéséhez a lehetőségeid, eszközeid adottak. Ten magad vagy a korláta vagy az eszköze e folyamatnak.
A legfontosabb jelenleg eldöntened mi az mi, vállalt sorsoddal, feladatoddal egyező.
Amennyiben tenmagad azt az utat választod, hogy a mi csatornánk, szócsövünk leszel, tudnod kell, hogy e feladat nagy teherbírást igényel. Hiszen ezen kapcsolat alatt a te teljes lényedet át kell alakítanunk. A folyamat sikere érdekében át kell alakítanunk az energia rendszered annak érdekében, hogy a te testi, energetikai rendszered együtt tudjon rezegni az általunk közvetített energiákkal.
E döntés a te kezedben van.
Tudd, hogy amennyiben e feladat végzése mellett döntesz, úgy e feladattal együtt a személyes valóságod is meg fog változni azáltal, hogy egy más energia állapotba fogsz létezni ezentúl.
Ez nem mindig lesz rád nézve pozitív, hiszen kiknek lelkében még a sötétség honol, majd megpróbálják a te fényed lángját eloltani azáltal, hogy támadnak téged. Mely az önmagadba vetett hited által fog megnyilvánulni, olyan formában, hogy elkezdesz kételkedni a csatornád minőségében és a saját hiteledben. Fontos eme állomásnál a pozitív rálátásod eme eseményekre.
Eme állomásnál a te lelked állapotának a karbantartása a legfontosabb.
Hiszen ez a legfontosabb rész e feladat teljesítése szempontjából, hiszen csak lelked tisztasága által válhatsz jó és tiszta csatornává. A mi védelmünk jelen esetben a csatornára vonatkozik a saját lelked egyensúlyát neked kell megőrizned. Ez a te feladatod.
Mihály Arkangyal ki e bolygó őrzője és védője „

Az üzenet, amit lediktáltak nekem nagy hatással volt rám. Természetesen igent mondtam.

(Kivétel nélkül, minden úgy történt, történik ahogy Mihály Arkangyal azt előre jelezte nekem, életem eseményei is ennek megfelelően alakultak, alakulnak.)
Elkezdték az átalakítási munkákat, amiről az üzenetben szó volt. A hangképző rendszerem teljesen átalakították, hogy képes legyek az Égi rezgések hanggá formálására.
E miatt rendszeresen tekergették a nyakam különféle természetellenes pózokban.
Én a folyamat támogatása miatt úgy éreztem, szükséges többször léböjtölnöm ill. kétszer fénytáplálkoztam. Egy-egy léböjt vagy fénytáplálkozás után mindig történt valami előrelépés. Pl. ki tudtam mondani az Arkangyali rezgéseket is, ami előtte még nem sikerült.
Legtöbbször Mihály Arkangyalt és Jézust közvetítettem, de közvetítettem Szűz Máriát és több másik Angyali lényt is. Attól függött, hogy aki kérdezett hozzá ki állt közelebb.
Nagyon csodálatos érzés mikor egy Fénylény rajtam keresztül megnyilvánul.
Megfigyelhető az energiák különbsége, de ami a legcsodálatosabb, amikor a szeretetüket áramoltatják rajtam keresztül. Erre nincsenek is szavak.

Az Angyali lények közül nagy hatással volt rám Kryon. Olvastam a könyveit, éreztem a könyvekből áramló energiáját. Kértem, ha van rá mód, szeretném őt is közvetíteni.
Egyik késő este egy barátnőmmel hallgattuk Lee Caroll Kryon közvetítését felvételről.
A közvetítés alatt bejelentkezett nálam Kryon és elkezdett dolgozni rajtam.
Először nem értettem, nem tudtam mire vélni. Miután a barátnőm elment, Kryon bejelentkezett újra és lediktálta ezt:
„Kryon vagyok a magnetikus erőterekből. Igen, a fejed azért mozgattam, mert kérésed meghallgattatott és lehetsz az én csatornám is. A feladathoz az kell, hogy megengedd a munkát energetikai rendszereden. Fel kell, hogy készülj e feladatra. A többi energiához képest, több szempontból is más Kryoné. Az energia rendszerem erős és számodra túl nehéz lenne elviselni még. Az átalakítás már elkezdődött. Szeretlek határtalanul.”

Mindez 2005. 01. 11. 00. 25 perckor történt. Kb.1éve tudatosodott bennem, hogy mekkora a jelentősége Kryonnál a 11-es számnak. Határtalan boldogságot éreztem, hogy közvetíthetem Őt. Innentől fogva Kryon elkezdte a "kiképzésem", és csak őt közvetítettem. Először csak írott formában. Valóban az ő energiája merőben más volt számomra. Mikor vezette a kezem, azt sokkal erősebbnek éreztem, mint mikor Mihály Arkangyal beszélt rajtam keresztül. Fokozatosan szoktatott az energiájához, mikor először megszólalt rajtam keresztül olyan volt mintha áram rázna. Nagyon elfáradtam benne és több napig izomlázam volt. Egyedül nem is bírtam az energiáját egy barátnőmbe kapaszkodtam (neki is izomláza lett).
A gyakorlásoknak és az energetikai átalakításoknak köszönhetően egyre könnyebben viseltem az energiáját. 2005. 10. 27.-én volt az első olyan alkalom, amikor hosszabban beszélt rajtam keresztül. A közvetítés címe Felemelkedés. 

2006. május 1.-én volt az első nyilvános Kryon közvetítésem, előtte otthon közvetítettem a barátaimnak. 
Kryon általam mély transzformációkat, sejtszintű gyógyításokat, beavatásokat végez.
A mindennapi életünk problémáinak könnyebb megélését segítő útmutatásokat ad. A közvetítések alkalmával az egyéni tapasztalatokon, a problémák feloldásán van a hangsúly.
Nagyon boldoggá tesz, hogy Kryont közvetíthetem, hogy egyre több közös feladatunk van.
A legkedvesebb feladataim azok, amiket Kryonnal végzek. Én is úgy vagyok vele, mint Lee, izgulok, izgatott vagyok a közvetítések előtt. De ennek ellenére, mégis ezt a feladatom szeretem a legjobban. Csodálatos érzés látni az emberekben végbemenő változásokat a közvetítések, tanfolyamok hatására. Csodálatos érezni magamban Kryon szeretetét, tiszteletét amit az emberiség iránt érez.

2008.04.16.
Felkészítésem, munkám egy újabb fázishoz érkezett.
Egy hosszú felkészítő folyamat után az Alonee klubban megszólalt rajtam keresztül a Teremtő a Szent Szellem.
Az utóbbi hónapokban Kryonnal tartott tanfolyamaimon, közvetítéseken szinte kivétel nélkül mindig megjelent a Teremtő energiája. Ilyenkor rajtam keresztül nyilvánította meg energiáját, szeretetét, fényét.
Kryon sokszor "csak" kommentálta, magyarázta azt, hogy a Teremtő mit csinál a résztvevőkön.
Most már világossá vált számomra, hogy ezek a közvetítések a felkészítésem részét képezték.

2008.május 19-én, feladatom egy új szintre emelkedett, Kryonnal való közös médiumi-közvetítői feladatom a végéhez ért (legalábbis akkor ezt hittem), médiumi feladattal a Teremtő tisztelt meg. Ettől a naptól fogva minden programomon a Teremtőt közvetítettem.
Amit ezen a napon Kryon kérésére be kellett jelentenem kb. 250 ember előtt. Ez a bejelentés és váltás számomra nagyon fájdalmas volt.( Alig tudtam elmondani a bejelentést, mert annyira sírtam.) Természetesen örömmel töltött el a gondolat, hogy a Teremtővel fogok együtt "dolgozni", de mélyen fájt, hogy nem dolgozhatom többet Kryonnal együtt úgy, mint ezt megelőzően.

 2009. október 21.-én az egyik tanfolyamomon megkapták a résztvevők a lehetőséget arra, hogy módosítsanak isteni tervükön, amennyiben úgy érzik, hogy számukra nem kedvező az eredeti terv.
(Az Égiek csak azokat a módosításokat engedélyezték, amik jobb irányba mutatnak, mint az előző, feltétele volt az eredeti terv ismerete is.)

Háát én kértem ilyen módosítást. Ugyanis én nem tudtam a szívem legmélyén kibékülni azzal, hogy nem dolgozhatom együtt Kryonnal úgy, mint régen. Lélekben ugyan elfogadtam, de mégis nagyon sokszor eszembe jutott Kryon és az amikor együtt dolgoztunk. Ez egy egészen más jellegű feladat mint, amit a Teremtővel végzek. Mindegyiknek megvannak a maga szépségei.
Természetesen nem kívántam feladni egyik fontos feladatom sem.
Csak kértem helyet újra Kryonnak is!
És ezt nagy boldogságomra meg is kaptam!! : )

Nekem ez újabb bizonyíték arra, hogy a Föld a szabad akarat bolygója.

A másik örömteli esemény, az hogy az isteni énem Alonee-t egyre többször közvetítem különböző programjaimon.
Csodálatos felfedezés volt számomra az, mikor felfedeztem az egyik közvetítés végén, miután elköszönt a Teremtő, hogy az a szeretet, ami folyik át rajtam az már belőlem jön és nem a Teremtőtől. (Pont másnap mentem biorezonanciás mérésre és megállapította, hogy 20 %-al növekedett a szeretet áramoltatási képességem.)
Nagyon élvezem, hogy a közvetítések alatt egyre több aspektusát ismerem meg Isteni énemnek. Egyre inkább értékelem ezeket a tapasztalatokat, mert megerősítenek abban, hogy valóban minden ott van bennünk.
Gyakorlom, hogy egyre kisebb legyen az elválasztás a személyiségem és Alonee közt.

(Akik hosszú ideje ismernek furcsállhatják, hogy miért változtattam meg az isteni minőségem nevének írását Alone-ról Alonee-ra. Az ok az, hogy az Alone változatot sokan azonosították és összekötötték az angol alone szóval. Az én isteniségem neve az egy lemuriai név ( Kryon mondta meg), viszont most van angol megfelelője is, aminek van egy jelentése, értelmezése, ami merőben más az én nevem lemúriai minőségétől. Az Alonee változtaban a kiejtése és a rezgése megtartja a lemúriai töltését, tisztaságát és így már teljesen elkülönül az angol alone szótól.) 

2011.-ben újabb meglepetés várt rám, médiumi munkásságomban.

Egyik alkalommal mikor a barátnőmmel voltunk együtt, megjelent egy eddig semmihez se hasonlítható minőség, és nagyon fura hangokat adott ki rajtam keresztül. Először meg is ijedtem kicsit. Mert teljesen át vette az irányítást a testem felett.

Később jöttem rá, hogy atlantiszi Thoth volt szíriuszi nyelven. 

Nagyon erős volt az energiája, hosszú idő volt mire hozzá szoktam. Illetve a hangképző rendszeremnek is hozzá kellett szoknia, azokhoz az erőteljes furcsa, szíriuszi hangokhoz.

Őszintén szólva nagyon nehéz volt felvállalnom ezt a fajta közvetítési formát. Mondtam is Thoth-nak, hogy eddig megúsztam, hogy diliházba zárjanak.. De ha ezt, meghallják az emberek nyilvánosan, tuti becsuknak! :)

De szerencsére nagyon jól fogadták az emberek. Kifejezetten szerették, volt akinek nagyon ismerős, otthon érzetet adott. Nagyon megszerettem Thoth-ot is.  Bebizonyosodott, hogy nagyon hatékony, ellentmondást nem tűröm hozzá állása, sok embernek hozott áttörést, minőségi változást.

Médiumi közvetítői feladataim mellett sokat utazgattam szerte a világban segíteni a bolygó és az emberiség felemelkedését. Ezek az utazások sokszor embert próbáló, nehéz helyzetekkel voltak tele. ( pl. Nagyon sokszor magamon keresztül vezettem ki a Föld mélyében megrekedt fájdalmakat, sűrű sötét energiákat.. )

De szerencsére akadt az élmények közt, sok szép is..

2017- ben kiköltöztem Egyiptomba, a drága delfinek miatt. Azóta amikor csak tehetem velük vagyok.. Imádok velük lenni! A lelkem ilyenkor érzi azt, hogy igazán él! Lehetőséget adok másoknak, arra hogy ők is megtapasztalhassák ezt a csodát. Ezért szervezek különböző típusú delfinúszással egybe kötött hajókirándulásokat, elvonulásokat.

Azt tapasztaltam, hogy a velük való minőségi kapcsolódás, segít kapcsolódni isteni forrásunkhoz és kiemel a beragadt érzelmekből.. 

A delfinézés mellett, ha Isteni felkérés van természetesen vállalok még médiumi közvetítéseket is. Igyekszem mindig az Isteni szándék szerinti vezettetést követni.